Frissítse Flash lejátszóját!
Csak a n?‘knek

nyomtatható verzió

zöldinnováció_11

Az ÖKO-Pack Nonprofit Kft. már 10 éve dolgozik a környezettudatosság és a fenntartható életmód területén. Ez idő alatt rengeteget tapasztalt országszerte és szemléletformáló stratégiáját folyamatosan fejleszti pedagógusok és szakmabeliek segítségével. A számos öko program, zöld aktivitás, mind a környezeti nevelést szolgálja és itt csokorban mutatja be a legjobb zöld aktivitásokat! Programcsomagjainkat különösen ajánljuk cégek zöldítéséhez (Zöld Vállalat), iskolai rendezvényekhez, vagy önkormányzatok számára városi kulturális programként.

Két öko programcsomag a környezettudatosság jegyében:

ÖKO-Pack Programcsomag: Környezettudatos programjainkat ajánljuk nonprofit szervezetek, állami intézmények, önkormányzatok, hatóságok, oktató-nevelő intézmények, iskolák számára! Fair trade büfé, környezetvédelmi kiállítás, öko-játszóház érdekes öko játékok! Egyedi szervezésben, minden az igényekre szabva.

budapest_huteki


Gömörszőlősi Programcsomag: Programlehetőségek Gömörben, a fenntartható faluban az Ökológiai Intézet szervezésében. Előadások, helyi ízek megismerése, "Paraszt-Wellness" önkéntes munkák, kézműves foglalkozások, biogazdálkodás, tömegkályha, rakétakályha építés, komposztálási ismeretek.

gömörszőlős_4
 Bookmark and Share